Sebastian Tudor se desparte de CSM Oradea

Antrenorul Sebastian Tudor se desparte de CSM Oradea. Cel care a ghidat activitatea secției de handbal masculin pe parcursul ultimilor ani, perioadă în care din punct de vedere sportiv a obținut rezultate foarte bune, a decis să accepte o nouă provocare în carieră.

Pe această cale conducerea CSM Oradea îi mulțumește lui Sebi pentru activitatea depusă în slujba secției de handbal. El s-a alăturat CSM-ului în urmă cu opt ani. O perioadă îndelungată, pe parcursul căreia a demarat mai multe proiecte, cu care a înregistrat succes, cel mai recent fiind clasarea pe primul loc în Seria B a Diviziei A (al 2-lea eșalon handbalistic al țării). Totodată clubul orădean îi urează mult succes în următoarea provocare.

Conducerea CSM Oradea a demarat tratativele pentru acoperirea postului de antrenor principal la echipa de handbal masculin a clubului. Vizat pentru acest post este George Tăutu. Acesta a ocupat funcția de antrenor asistent în sezonul 2017/18 la CSM Oradea, fiind un om de handbal din Oradea. Părțile poartă discuții pentru această funcție.

Foto: Roby Boros