Semifinala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 continuă la Pitești

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se deplasează, duminică (30.05), la Pitești, acolo unde continuă aventura în playoff-ul Ligii Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștii au nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea în finala competiției.

Formația pregătită de Cristian Achim a repurtat două victorii convingătoare, la diferențe de 24 și 20 puncte, fără să încaseze 60 puncte/meci în deschiderea seriei cu BCM U FC Argeș din penultimul act al competiției. Amintitele partide s-au desfășurat la Oradea, în Arena Antonio Alexe.

Delegația oficială a clubului a fost declarată aptă din punct de vedere epidemiologic pentru efectuarea acestei deplasări. Echipa nu este ferită de anumite probleme cauzate de accidentări, fiind sfârșit de sezon, iar nivelul de angajament din primele două partide ale semifinalei și-au pus amprenta asupra jucătorilor, însă există speranțe că toți sportivii vor fi apți de joc la ora următoarei confruntări.

Conform programului oficial, Meciul 3 al seriei este programat luni (31.05), cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Trivale. Dacă acest meci se termină cu victoria lui CSM CSU Oradea, atunci seria se închide. În cazul în care formația din Pitești va triumfa în această confruntare, atunci Meciul 4 se va desfășura miercuri (02.06), în aceeași liocație, ora de începere urmând să fie stabilită și anunțată.

Dacă va fi necesar, Meciul 5 se va disputa sâmbătă (05.06), la Oradea.

Foto: Roby Boros