Semifinala LNBM în care este angrenată CSM CSU Oradea va demara pe 28 Aprilie, la Oradea Arena

CSM CSU Oradea a avansat în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Roș-albaștrii au avansat între primele patru echipe ale României pentru a 9-a oară în istorie și a 7-a în succesiune.

Parcursul echipei în actualul sezon competițional este remarcabil. Echipa orădeană a terminat faza regulată pe primul loc, având un bilanț general de 24 victorii și 2 înfrângeri. Apoi, în prima fază a playoff-ului, CSM CSU Oradea a depășit pe SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara cu scorul general de 3-0. Așadar, CSM-ul abordează semifinalele competiției interne având 27 victorii din 29 apariții, respectiv o rată de succes de 93%.

Următorul adversar al echipei pregătite de Cristian Achim, Radovan Markovic și Marius Marinău urmează să fie stabilit. BC CSU Sibiu conduce pe CSO Voluntari cu scorul general de 2-1 în primul tur al playoff-ului LNBM 2023. Meciul 4 este programat pentru joi (20.04), ora 19:00, la Sala Transilvania. Dacă câștigă acest meci, formația din Sibiu va pătrunde în semifinale. În caz contrar, adică la un eventual succes al ilfovenilor, seria se va întoarce la Voluntari petnru Meciul 5. Acesta ar urma să se desfășoare duminică (23.04).

Semifinala dintre CSM CSU Oradea și învingătoarea seriei ce le opune pe CSO Voluntari și BC CSU Sibiu se va desfășura pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Indiferent când și cum se încheie seria dintre Sibiu și Voluntari, semifinala în care este angrenată CSM CSU Oradea va demara pe data de 28 Aprilie anul curent, la Oradea Arena.

Iată calendarul semifinalei:

– Meciul 1 – Vineri (28.04), ora 19:00, la Oradea Arena
– Meciul 2 – Duminică (30.04), ora 20:00, la Oradea Arena
– Meciul 3 – Joi (04.05), în deplasare
– Meciul 4* – Sâmbătă (06.05), în deplasare
– Meciul 5* – Marți (09.05), la Oradea Arena

* dacă va fi necesar

Vom reveni cu informații referitor la comercializarea biletelor pentru jocurile găzduite de CSM Oradea. Abonamentele sunt valabile la aceste meciuri.