Șerban Sere a participat la emisiunea Actual Regional de la TVR Cluj

Șerban Sere, directorul CSM Oradea, a participat la emisiunea Actual Regional, desfășurată în cursul zilei de marți (29.09), la TVR Cluj. Oficialul clubului a vobit despre activitatea echipei de baschet.

Conducătorul CSM Oradea a salutat relaxarea restricțiilor impuse asupra sporturilor de sală. Șerban Sere a vorbit despre echipa de baschet, modificările din lotul de jucător, continuitate, promovarea juniorilor și pasul făcut de primele produse ale academiei spre echipa de seniori, dar și despre așteptările de la noul sezon competițional.

S-a discutat despre problemele medicale cu care Bobe Nicolescu s-au confruntat de-a lungul întregului sezon, dar și despre regula U23, cu așteptările conducerii clubului de la Tudor Fometescu și Edward Petrescu. Directorul CSM-ului nu a ascuns faptul că are speranțe ca și juniorii clubului să devină componenți de bază în rotația echipei în viitorul nu foarte îndepărtat.

Unul dintre subiecte a fost legat de Kris Richard. Mai exact s-a vorbit despre despărțirea de acest jucător și motivele care au dus la acest lucru. În aceeași notă, oficialul clubului a oferit informații despre noul jucător al echipei Stephen Holt, situația acestuia și nu a ascuns că este fericit pentru opțiunea jucătorului de a se alătura echipei orădene.

Totodată s-a discutat despre perioada de pregătire a echipei pentru noul sezon. Șerban Sere a discutat despre meciurile de pregătire din Serbia, stadiul pregătirilor, respectiv următoarea perioadă pentru echipă. De asemenea, conducătorul CSM Oradea a subliniat că echipa simte absența suporterilor și că este mâhnit de faptul că echipa a pierdut, nu se știe exact pentru ce perioadă, suportul publicului, unul cu importanță aparte în succesul roș-albaștrilor din ultimii ani.

Șerban Sere a declarat în cadrul emisiunii Actual Regional că CSM Oradea intenționează să-și depună candidatura pentru găzduirea meciurilor din Grupa B la turneul de calificare al Cupei României. Termenul limită pentru aplicarea la oganizarea acestui eveniment este 2 octombrie.

Înregistrarea integrală, moderată de către Paul Olar, poate fi urmărit alăturat.