Seria de playoff dintre SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara și CSM CSU Oradea se mută în Banat

CSM CSU Oradea continuă parcursul în sezonul competițional 2022/23. Roș-albaștrii conduc cu 2-0 la general în seria cu SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara, contând pentru primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin.

Roș-albaștrii au învins cu 87-63 și 88-63 în cele două partide găzduite la Oradea Arena. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide și ea se mută la Timișoara, acolo unde este programat Meciul 3 și eventualul Meci 4.

Formația antrenată de Cristian Achim are 40 victorii obținute în actuala stagiune. Este vorba despre 28 victorii în campionat, 4 în cupă și 8 în cupele europene. CSM-ul are 7 meciuri pierdute în actuala stagiune.

De notat că CSM Oradea a ajuns la 110 meciuri disputate în playoff-ul Ligii Naționale, având 68 meciuri câștigate. Amintim că roș-albaștrii dispută cea de-a 30-a serie de playoff din istorie și urmăresc a 20-a astfel de victorie.

Meciul 3 al seriei cu SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara este programat pentru marți (18.04), ora 18:00, la Sala Constantin Jude din Timișoara. Jocul va fi transmis în direct la TV pe DigiSport și PrimaSport, respectiv online pe FRB TV (YouTube).

Foto: Roby Boros