SOLUTIONS AHEAD și CSM Oradea continuă parteneriatul

Continuăm parteneriatul demarat în 2019 cu SOLUTIONS AHEAD, care, dincolo de faptul că se află iî familia CSM Oradea de trei ani, s-a dovedit un exemplu în care vechii suporteri ai baschetului orădean pot contribui la îmbunătățirea performanței sportive împreună cu sportivi, staff, sponsori și, evident, spectatori.

SOLUTIONS AHEAD este o companie de training, consultanță și coaching înființată în Noiembrie 2017, la Brno, Republica Cehă, care își propune să pună la dispoziția clienților ei din toată Europa, abilitățile și cunoștințele membrilor, partenerilor și colaboratorilor săi. SOLUTIONS AHEAD s-a născut din dorința de a aduce valoare organizațiilor care își doresc să performeze, să crească și să contribuie pozitiv la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Tamas Kanics – Managing director, Trainer, Coach – Solutions Ahead:

“Parteneriatul cu CSM Oradea este foarte important pentru noi. Pe lângă faptul că e o mândrie și onoare, contribuția la dezvoltarea comunității locale prin sport, este un principiu pe care se bazează creșterea sănătoasă și sustenabilă a oricărei societăți. Astfel, fiind în continuare pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește performanța și principiile prin care credem că aceasta se obține, suntem bucuroși să continuăm colaborarea cu CSM Oradea.”

Șerban Sere – Director CSM Oradea:

”Mă simt fericit deoarece continuăm această colaborare de suflet. Tomy este, pe lângă un partener de succes, și un suporter model. Îi mulțumesc pentru că este alături de noi în orice moment și îmi doresc să stăm aproape cât mai mult.”