Spisski Rytieri nu participă la Memorialul Antonio Alexe din cauza unor probleme medicale

Conducerea clubului Spisski Rytieri Nova Ves din Slovacia a informat în cursul zilei de duminică (18.09) că nu va putea onora invitația de participare la turneul memorial Antonio Alexe – ediția a 10-a. Motivul neparticipării amintitei echipe este legat de faptul că mai mulți sportivi s-au îmbolnăvit.

La această oră, doar patru dintre componenții echipei de seniori sunt valizi, astfel încât slovacii nu vor efectua deplasarea la Oradea.

„Avem doar 4 jucători de la echipa de seniori sănătoși și nu vrem să venim un efectiv incomplet, completat cu juniori pentru că asta nu are sens pentru noi și cu siguranță nici pentru adversarii noștri. Apreciez dorința și interesul clubului din Oradea de a juca cu echipa noastră, mai ales că pentru noi ar fi o sărbătoare să jucăm împotriva unei echipe cu rezultate notabile în ultimii ani în FIBA Europe Cup, dar pentru noi în acest moment este mai important să ne recuperăm jucătorii pentru startul oficial al noului sezon competițional. Poate în viitor ne vom putea întâlni pe teren, fie cu ocazia unui meci de pregătire, fie într-un cadru oficial” este mesajul transmis de reprezentanții lui Spisski Rytieri.

Prin urmare, conducerea CSM Oradea depune eforturi pentru a găsi un alt partener de întrecere pentru turneul memorial ce ar urma să se desfășoară la Sala Polivalentă Oradea Arena. Vom reveni cu informații și cu programul modificat după găsirea unui nou adversar care să înlocuiască echipa din Slovacia.