Stephen Holt la cea mai bună prestație pentru CSM Oradea

Stephen Holt a reușit cea mai bună prestație în uniforma CSM CSU Oradea la victoria cu BC Dnipro, din optimile de finală FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. Americanul a ajutat gruparea roș-albastră să treacă de reprezentanta Ucrainei cu scorul de 78-72.

Titularizat în angrenajul CSM-ului, Holt a bifat peste 31 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 22 puncte. El a terminat cu 6/8 la semicerc, 1/4 din interiorul acestuia și 2/2 la linia de pedeapsă. De asemenea, a adăugat 4 intercepții, 3 recuperări, o pasă decisivă și a încheiat cu 10 la +/-, respectiv 24 la +/-.

Acesta a fost primul meci în acest sezon în care depășește borna 20 la puncte marcate. A fost al 4-lea meci în care a atins borna 20 la eficiență. El a fost liderul echipei la eficiență, puncte, intercepții și +/- în confruntarea cu Dnipro.

În vârstă de 29 ani, înalt de 1.93 metri, Holt este originar din SUA și se află la prima experiență în România. El evoluează la poziția 2, având deja 24 apariții alături de CSM CSU Oradea. Stephen a totalizat 283 puncte în contul actualei sale echipe.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *