Succes convingător în fața Stelei la returul fazei finale a CN Juniori III la polo pe apă

CSM Oradea a învins Steaua București, scor 13-4, într-un meci din cadrul returului fazei finale a Campionatului Național de Juniori III la polo pe apă – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat la bazinul Crișul din Oradea.

Elevii lui Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a deschis meciul excelent, marcând de nouă ori în primele opt minute de joc. Militarii au replicat cu un singur gol. Restul partidei nu a mai contat, CSM-ul controlând situația până la final. Avantajul maxim s-a consemnat în secvența a 3-a, scor 12-1. Steaua a marcat apoi trei din ultimele patru goluri, dar soarta jocului nu s-a mai schimbat.

Mihai Fitero a totalizat 4 goluri, Benett Bajusz și Andrei Marinescu au punctat de câte 2 ori, iar Christopher Acatrinei, Raul Șandru, Ianis Soponar, Marius Borbei și Alex Nagy au marcat câte un gol pentru învingători. Tudor Belu și Mihnea Gusita au avut câte două reușite pentru Steaua.

CSM Oradea are cinci victorii la acest turneu și 12 din tot atâtea partide disputate în faza finală a competiției. Bihorenii mai au două partide de disputat.

Foto: Roby Boros