Succes zdrobitor pentru echipa de polo pe apă

CSM Oradea a învins ACS Hello Sport București, scor 29-2, în cadrul unui meci disputat în devans, vineri (27.10), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Jocul face parte din programul etapei a 10-a în sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2023/24.

Partida a fost controlată de formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor. Orădenii au marcat primele opt goluri ale partidei, toate în prima repriză. A urmat o repriză a 2-a mai echilibrată, în cadrul căreia CSM-ul a punctat de două ori, iar Hello Sport a reușit să spargă gheața. Așadar, la jumătatea meciului scorul era de 10-1.

A 2-a jumătate a consemnat un parțial de 19-1 în favoarea bihorenilor. Aceștia au punctat cu generozitate, echipa având 11 marcatori în acest joc.

Filip Gardasevic a înscris șapte goluri, David Belenyesi a adăugat șase reușite, Petar Velkic a punctat de trei ori, Darian Luncan, Istvan Szabo, Mihai Fitero și Andrei Marinescu au înscris de câte două ori, iar Mihnea Gheorghe, Nichita Ilisie, Levente vancsik și Ianis Soponar au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea.

CSM Oradea are trei victorii din tot atâtea partide disputate în actuala ediție de campionat. Urmează revanșa cu Hello Sport, programată vineri (27.10), ora 19:30, respectiv duelul cu Politehnica Cluj-Napoca, programat sâmbătă (28.10), ora 10:30.