Suporterii orădeni sunt invitați să asiste, indirect, la meciurile din cadrul turneului de Liga Națională de baschet masculin de la Timișoara

CSM Oradea lansează o invitație către suporterii echipei de baschet masculin. Aceștia pot să fie, chiar dacă nu fizic, alături de roș-albaștri, în cadrul primului turneu din returul Ligii Naționale – ediția 2020/21.

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți o poză, așa cum doriți (fie de la meciurile în care ați putut fi încă prezenți în tribune) sau una de actualitate. Aceasta va fi transmisă organizatorilor turneului de la Timișoara, programat a se desfășura între 14-17 martie anul curent, urmând a fi tipărită și lipită pe unul din scaunele Sălii Constantin Jude din Timișoara.

Rugăm suporterii orădeni să transmită fotografiile pe adresa de e-mail media@csmoradea.ro. Mulțumim că ne sunteți alături!

Redăm comunicatul emis de SCM Timișoara în acest sens:

„Timișoara a fost mereu un oraș deschis și primitor.

Ne amintim cu drag și de momentele create de suporterii echipelor adverse în tribuna sălii „Constantin Jude”, așa că lansăm o invitație și pentru susținătorii formațiilor din Oradea, Târgu Jiu și Galați să trimită poze pe care să le lipim pe scaune la turneul 8 al Ligii Naționale.

Invităm așadar la meciuri și fanii grupărilor menționate, referindu-ne, desigur, la o prezență simbolică, manifestată prin imagini.”