Tihomir Badnjar este noul coordonator al Academiei CSM Oradea

Tihomir Badnjar este noul antrenor coordonar al Academiei de baschet CSM Oradea. El a fost prezentat colectivului tehnic în cursul zilei de vineri (12.08) și se va alătura activității clubului cu efect imediat.

În vârstă de 41 ani, Tihi se află la primul angajament în baschetul românesc. El are o experiență de 23 ani ca antrenor și sosește după ce în ultimii cinci ani a activat în cadrul Comitetului Olimpic din Qatar. El a mai lucrat cu sportivi consacrați în lumea baschetului. În această vară, căpitanul lui CSM Oradea și al echipei naționale a României, Bobe Nicolescu, a participat la un camp de baschet destinat jucătorilor seniori coordonat de Tihomir.

Badnjar se va ocupa de coordonarea activității clubului. În primă fază va avea discuții cu toți antrenorii și va dori să se familiarizeze cu sportivii legitimați. Badnjar își propune să cunoască specificul clubului, al țării, fiind pentru prima dată activ în baschetul românesc și dorește să-i cunoască pe sportivi.

Între sarcinile lui Tihomir se numără trasarea liniei pe care se va ghida activitatea clubului. Acesta va colabora cu Prof. Ioan Feflea pentru procesul de selecție și selectarea. De asemenea, el va stabili organizarea activității antrenorilor și grupelor din cadrul proiectului. Noul coordonator va superviza activitatea atât la grupele înscrise în Campionatele Naționale, cât și la cele de inițiere.

Academia CSM Oradea continuă colaborarea cu antrenorii Prof. Ioan Feflea, Ivan Gemaljevic, Anamaria Mesaros, David Karsai, Melania Kokovay, Zoltan Hidi, Janina Gherdan, Krisztina Kokovay, Andrei Ciordaș, Mate Stretea. De asemenea, la activitatea Academiei CSM Oradea își vor aduce contribuția cinci voluntari.