Trei meciuri consecutive între CSM Oradea și Steaua București la polo pe apă

Echipa de polo pe apă a Clubului Sportiv Municipal Oradea se află în fața unei perioade extrem de importante în sezonul competițional 2022/23. Formația antrenată de către Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor urmează să dispute trei meciuri consecutive în compania principalei sale rivale.

CSM Oradea se duelează cu Steaua București, atât în Superliga Națională, cât și în LEN EuroCup. Vor fi primele întâlniri din sezonul în curs de desfășurare între formațiile care au dominat poloul românesc în ultimele două decenii. Acestea au câștigat ultimele 17 titluri naționale ale României în această disciplină sportivă!

Dacă jocul din competiția internă este unul în care miza principală este asigurarea primei poziții în clasament cel puțin în mod provizoriu, situația în ceea ce privește dubla internațională este cu totul alta. Va fi o confruntare eliminatorie în două acte, astfel încât fiecare acțiune de joc se poate dovedi crucială.

Iată programul celor trei încleștări:

– Vineri (25.11), ora 20:00, bazinul Steaua – Meciul tur din Superliga Națională
– Miercuri (30.11), bazinul Steaua – Meciul tur din optimile de finală LEN EuroCup
– Miercuri (14.12), bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea – Meciul retur din optimile de finală LEN EuroCup

Vom reveni cu informații referitor la eventuala transmisie TV sau online a meciurilor.

Accesul publicului la meciul de la Oradea se va face pe bază de bilet. Prețul unuia va fi de 20 lei. Vom reveni cu informații referitor la comercializarea biletelor.