Trei medalii pentru judoka CSM Oradea la Campionatul Național de tineret – ediția 2024

În perioada 11-12 Mai 2024, la Izvorani, a avut la Campionatul Național de tineret (U23) la judo. În cadrul acestui eveniment, sportivii legitimați la CSM Oradea au obținut trei medalii.

Ioan Dzitac (foto) a cucerit titlul național de tineret în cadrul categoriei -73 Kg masculin. În cadrul aceleiași categorii, Robert Boldiș s-a clasat pe locul al 5-lea.

Maxim Țugulea a obținut medalia de argint la categoria -81 Kg masculin.

Flavius Lungu s-a clasat pe locul al 3-lea, câștigând medalia de bronz, în limitele categoriei -66 Kg masculin. La această probă, Sebastian Fudulu și Miguel Codreanu s-au clasat pe locul 5.

Cu un loc 1, un loc 2, un loc 3 și trei locuri 5, CSM Oradea s-a clasat pe locul al 4-lea în clasamentul pe echipe și pe primul loc în clasamentul pe echipe la masculin. Șase din cei șapte sportivi care au participat la acest eveniment s-au clasat între primii cinci la propriile categorii. La Campionatul Național de tineret au participat sportivi legitimați la 31 cluburi din întreaga țară.

Alex George Creț a participat la un nou concurs internațional

La sfârșitul săptămânii trecute, Alex George Creț a participat la Grand Slam-ul de la Astana (Kazahstan). Acesta s-a clasat pe locul 7 în limitele categoriei -90 Kg masculin.

În perioada 19-24 Mai 2024, la Abu Dhabi, se vor desfășura Campionatele Mondiale de seniori – ediția 2024. În cadrul acestui eveniment de mare amploare, CSM Oradea va fi reprezentată de doi sportivi. Este vorba despre Alex George Creț (-90 Kg) și Ioan Dzitac (-73 Kg).

Amintim că Alex George Creț are șanse de calificare pentru Jocurile Olimpice de vară găzduite la Paris, eveniment programat a se desfășura în vara acestui an.

Sportivii legitimați la CSM Oradea sunt antrenați de Emil Morar și Dan Fâșie.