Turneul 5 din cadrul CN U18 Masculin – ediția 2021/22 se va desfășura la Oradea în perioada 19-20 februarie

Municipiul Oradea va găzdui un turneu din cadrul Campionatului Național U18 masculin – ediția 2021/22. Acesta se va desfășura în perioada 19-20 februarie anul curent, fiind organizat de LPS Bihorul CSM Oradea.

Este vorba despre turneul 5 ce face parte din faza a 3-a a Campionatului Național U18 masculin. Aici au avansat cele mai bune 24 echipe ale țării și se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare o singură dată în cadrul celor șase grupe.

Grupa I se va desfășura la Oradea, cu participarea următoarelor echipe: Dinamo CSȘ Nr. 6 București (bilanț general de 10-0), CSȘ Tulcea (5-7) și Galactica Brașov (10-2). De asemenea, participă LPS Bihorul CSM Oradea, formație ce a repurtat 11 victorii din 12 apariții în actuala ediție de campionat.

Iată ordinea disputării jocurilor pentru formația orădeană:

  • vs CSȘ Tulcea
  • vs Galactica Brașov
  • vs Dinamo CSȘ Nr. 6 București

Federația Română de Baschet a anunțat că turneul de la Oradea se va desfășura două săptămâni mai târziu decât programarea inițială a acestuia. Celelalte grupe, cu excepția uneia, se vor desfășura în perioada 5-6 februarie anul curent.

La încheierea tuturor jocurilor din cadrul turneului 5, primele două clasate în fiecare din cele șase grupe, respectiv cele mai bune patru locuri 3 avansează în faza următoare (TOP 16, faza semifinală).

Întrecerea U18 este destinată generației 2004.