Ultimul meci al anului 2022 în cupele europene, al 85-lea din istoria echipei

CSM CSU Oradea susține ultimul meci din cupele europene pe anul calendaristic 2022. Roș-albaștrii primesc vizita polonezilor de la Anwil Wloclawek, în cadrul etapei a 2-a din Grupa L în TOP 16 din FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Meciul are loc miercuri (21.12), ora 19:00, la Oradea Arena.

Va fi cel de-al 85-lea meci din istoria secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Oradea în cupele europene. Va fi cel de-al 51-lea în FIBA Europe Cup, în compania celui de-al 4-lea oponent polonez. CSM-ul a câștigat două din cele cinci confruntări directe consemnate în compania echipelor de club din Polonia în cupele europene.

Anwil Wloclawek devine cel de-al 42-lea adversar diferit întâlnit de CSM Oradea în arena internațională. Meciul cu Anwil va fi cel de-al 41-lea disputat la Oradea de CSM în cupele europene. Bilanțul general al echipei în partidele susținute din postură de gazdă în arena internațională este de 25 victorii și 15 înfrângeri. Amintim că echipa este neînvinsă în Oradea Arena, având 3-0 în FIBA Europe Cup, respectiv 7-0 în toate competițiile.

Ultimul meci din 2022 în cupele europene este cel de-al 14-lea pentru CSM Oradea în FIBA Europe Cup pe acest an calendaristic. Roș-albaștrii au câștigat 9 din cele 13 partide disputate până la această oră pe plan internațional. Bilanțul în jocurile de pe teren propriu pe anul ce urmează să se încheie cât de curând este de 5-1. Amintim că în anul 2021, CSM CSU Oradea a disputat 15 partide în FIBA Europe Cup și a câștigat de nouă ori.

Bilete pentru meciul cu Anwil Wloclawek se găsesc pe platforma partenerului de ticketing Eventbook.ro – click AICI. Abonamentele sunt valabile la această confruntare.