Un nou succes categoric pentru echipa de handbal

CSM Oradea a înregistrat cel de-al 9-lea succes stagional în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a dispus de HCM Sighișoara, scor 40-25, în ultimul meci al etapei a 10-a.

Jocul a fost controlat de CSM. Handbaliștii orădeni au marcat 24 goluri în primele 30 minute de joc. În repriza secundă s-a marcat mai puțin, dar și defensiva bihorenilor a funcționat mult mai bine. De altfel, în ultimele 30 minute s-a înregistrat un parțial de 16-9 în faviarea gazdelor.

CSM Oradea are 27 puncte și se situează pe prima poziție a clasamentului, la egalitate cu CSU Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Gorjenii au un meci mai mult disputat, astfel explicându-se situația actuală de egalitate. În ultima etapă din tur, CSM Oradea se duelează cu Univeritatatea Craiova, în deplasare. Meciul este programat pentru sâmbătă (02.12).

Dacă elevii lui Sebastian Tudor obțin măcar un rezultat de egalitate la Craiova, ei își asigură prima poziție în clasament la jumătatea competiției. Această poziționare ar asigura CSM-ului prezența în optimile de finală ale Cupei României – ediția 2017/18 și implicit un meci cu CSM Făgăraș, pe 7 decembrie 2017, la Oradea.

Foto: Roby Boros