Urmează două deplasări pentru echipa de baschet

CSM CSU Oradea susține următoarele două partide în deplasare. Este vorba despre un joc în Liga Națională, urmat de unul în FIBA Europe Cup. Ulterior, roș-albaștrii vor întâmpina Sărbătoarea Crăciunului cu trei jocuri consecutive pe teren propriu.

Sâmbătă (07.12), ora 17:00, este programat meciul cu Dinamo Știința București, contând pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20. Partida nu este televizată.

Miercuri (11.12), ora 19:00, va avea loc duelul cu U-BT Cluj-Napoca, din cadrul primei etape a fazei a 2-a în FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Confruntarea va fi transmisă în direct la DigiSport și pe canalul YouTube FIBA.

Apoi, CSM-ul va disputa următoarele partide pe teren propriu:

Sâmbătă (14.12), ora 20:30, vs U-BT Cluj-Napoca, Liga Națională – Etapa 10
Miercuri (18.12), ora 19:00, vs Ironi Ness Ziona, FIBA Europe Cup, Faza 2, Etapa 2
Sâmbătă (21.12), ora ?, vs BCM U FC Argeș Pitești, Liga Națională – Etapa 11

Vom reveni cu informații concrete referitor la ora de începere a meciului cu Piteștiul. De asemenea, vom reveni cu detalii referitor la comercializarea biletelor pentru aceste partide. Abonamentele sunt valabile pentru meciurile de pe teren propriu.

Pe 9 decembrie anul curent se va efectua tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa României. Prima manșă în această fază a competiției se va disputa pe 28 decembrie. La tragerea la sorți menționată se va stabili atât adversarul, cât și locul de disputare al primei manșe.

Foto: FIBA.basketball