Valeria Motogna a semnat cu CSU CSM Oradea

Valeria Motogna este cel mai sonor nume legitimat de echipa de handbal feminin CSU CSM Oradea în această vară. Fostă componentă a echipei naționale și multiplă campioană a României, Motogna revine în activitate la distanță de doi ani după ce a renunțat la activitatea de jucătoare.

În vârstă de 36 ani, Valeria Motogna este originară din Bistrița. Ea a fost campioană europeană și mondială la nivel juvenil. De asemenea, a cucerit Cupa Cupelor, având și o finală de Liga Campionilor. Motogna a fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing (foto), în urmă cu opt ani.

Au venit alte patru jucătoare la echipe antrenată de Doina Ardelean. Este vorba despre Aura Cristoaica, Loredana Pătruţiu, Irina Muntean şi Elisabeta Hlinca.

CSU CSM Oradea s-a despărțit de Antonia Pantea, Denisa Erie, Mădălina Pantea, Georgiana Horincar, Denisa Farcaş, Cipriana Petric şi Nicoleta Novak.

Startul sezonului competițional este programat pentru 25 septembrie, când orădencele se deplasează la Tîrgu Mureș. CSU CSM Oradea evoluează în cel de-al 2-lea eșalon handbalistic al României.