Victorie categorică pentru handbaliști la Făgăraș

CSM Oradea își continuă parcursul perfect în returul Diviziei A, Seria B la handbal masculin. Elevii lui Sebastian Tudor au surclasat pe HCM Făgăraș, în deplasare, scor 36-22.Victoria categorică este cu atât mai impresionantă cu cât bihorenii au întâlnit, în deplasare, echipa situată pe locul al 5-lea în clasament.

Bihorenii s-au desprins decisiv pe tabela de marcaj însă din prima jumătate, când s-a consemnat scorul de 16-8. În partea a doua a jocului Oradea a înscris nu mai puțin de 20 goluri și a încasat 14 în drum spre cea de-a 6-a victorie consecutivă în anul 2013. Cea mai mare diferență s-a consemnat la jumătatea reprizei a doua, când tabela de marcaj indica scorul de 32-14.

Marcatorii CSM-ului în acest meci: Avram – 9 goluri, Farcaș 8, Iștoc 7, Stoica 3, David 2, Macovei 2, Scripnic, Radu, Farcaș, Szilagyi, Sava și Papuc câte un gol fiecare.

„Sunt mândru de echipa mea. Doresc să remarc toţi jucătorii, dar mai ales pe portarul Vasile Tcaciuc, aflat în zi mare. Chiar dacă nu avem şanse de promovare, motiv pentru care am acceptat reducerea bugetului şi a lotului, noi continuăm să ne facem datoria. Este vorba de orgoliul nostru, dorim să demonstrăm că ne facem în continuare datoria. Dorim să încheiem sezonul pe locul doi” a opinat antrenorul Sebastian Tudor conform bihon.ro.

De notat că CSM Oradea nu a mai jucat un meci de campionat de pe data de 9 martie anul curent.

Celelalte rezultate ale etapei a 16-a în Seria B a Diviziei A:

Extrem Baia Mare vs CSM Satu Mare 37-32
Național Sighișoara vs Universitatea Craiova 36-29
HC Argeș Pitești vs Unirea Sânnicolau Mare 31-23
HCM Baia Mare vs CSM Bistrița 10-0 (Bistrița s-a retras din campionat)

CSM Oradea ocupă locul al 3-lea în clasamentul actualizat al Seriei B în Divizia A, având 11 victorii și trei înfrângeri. Prima poziție este deținută de către HCM Baia Mare (13 victorii și un rezultat de egalitate), iar locul al 2-lea aparține lui Extrem Baia Mare (11 victorii, un egal, două înfrângeri).

Următorul oponent al echipei lui Sebi Tudor este HC Argeș Pitești (locul 4). Partida va avea loc pe 13 aprilie, la Oradea.