Victorie foarte importantă pentru echipa de handbal masculin

Echipa de handbal masculin a repurtat un succes remarcabil în cel de-al 2-lea eșalon al României. Duminică (12.11), CSM Oradea a depășit pe ACS Constantin Brâncuși Târgu Jiu, scor 32-31. Meciul s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe.

Confruntarea s-a derulat în întregime sub semnul echilibrului. Gorjenii au câștigat prima repriză la limită, scor 16-15. În schimb, elevii lui Sebastian Tudor a marcat de 17 ori în repriza secundă, atunci când oaspeții au replicat cu doar 15.

Este cel de-al 7-lea succes stagional pentru formația orădeană din tot atâtea partide disputate. De cealaltă parte, Târgu Jiu are 6 victorii și o înfrângere. Acest rezultat este important în ecuația primei jumătăți a sezonului, întrucât CSM Oradea ar șanse foarte mari să termine turul pe prima poziție a clasamentului. Astfel, echipa lui Sebatian Tudor s-ar alătura celor 14 echipe din primul eșalon și primei clasate din cealaltă seria a eșalonului secund în Cupa României.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru duminica viitoare (19.11), în deplasare. Adversar este Reșița, formație retrogradată recent din primul eșalon. Ultimul joc pe teren propriu în anul 2017 este programat pentru sâmbătă (25.11), în compania lui HCM Sighișoara.

Foto: Roby Boros