Victorie importantă pentru locul 3, obținută de echipa de handbal

Echipa de handbal CSM Oradea a obținut o victorie importantă în confruntarea cu Academia Minaur Baia Mare. Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (26.03), la Arena Antonio Alexe a fost de 33-27.

În pofida faptului că pe parcursul primului sfert de oră a fost condusă în permanență, formația pregătită de Sebastian Tudor a construit un avantaj de trei lungimi pe parcursul primei jumătăți. După 30 minute de handbal tabela de marcaj indica scorul de 15-12.

A 2-a jumătate a consemnat dublarea avantajului pentru CSM. Gazdele s-au desprins la zece lungimi în primele 15 minute ale reprizei secunde, acest ecart dovedindu-se a fi decisiv în economia jocului. Ofensivele au funcționat mai bine de ambele părți, orădenii impunându-se într-un meci poate decisiv pentru obținerea locului 3 în Seria B a Diviziei A – ediția 2015/16.

Clipea și Haiduc au marcat câte șase goluri, Munea a adăugat 5, Crăciun, Radu și Svoboda au ăunctat de câte patru ori fiecare, iar Nițu a terminat cu trei goluri marcate pentru CSM Oradea. În replică, Nagy a punctat de șapte ori pentru băimăreni.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 12-1-5 la general și se situează pe locul al 3-lea, la cinci puncte în urma celei de-a 2-a clasate, CSM Satu Mare, echipă ce are un meci mai puțin disputat.

Următorul meci al echipei de handbal este programat pentru data de 24 aprilie. Adversar va fi SCM CSU Politehnica II Timișoara.

Foto: Roby Boros