Victorie în meciul al 2-lea cu Crișul Oradea din returul Superligii Naționale de polo

CSM Oradea a învins Crișul cu scorul de 19-2 în cel de-al 2-lea meci din etapa a 2-a în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida a avut loc sâmbătă (22.01), la bazinul Crișul.

Jocul a fost controlat de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprina Cîmpianu. Aceștia s-au desprins la 5-1 în prima secvență, după ce au înscris primele patru goluri. Repriza a 2-a a fost mai echilibrată, fiind adjudecată de CSM cu 2-1. Situația s-a clarificat în partea a 3-a, atunci când Crișul nu a punctat deloc, iar CSM Oradea a marcat de 12 ori.

Kirill Rustamov, Cristi Dobre și Horațiu Ilisie au marcat de câte trei ori fiecare. Silvian Colodrovschi și Nichita Ilisie au punctat de două ori fiecare, iar Viktor Kovats, Istvan Szabo, Alex Popoviciu, Murat Shakenov, Ferenc Czenk, respectiv Bogdan Remeș au marcat câte un gol fiecare.

Darian Luncan nu a avut drept de joc la acest meci. El a fost suspendat după eliminarea cu cartonaș roșu dictată împotriva la precedentul meci al CSM Oradea.

Primul joc, desfășurat vineri (21.01), s-a încheiat cu scorul de 15-2.

În urma acestei partide, CSM Oradea are 14 victorii și 2 înfrângeri în Superliga Națională. Următorii oponenți sunt Rapid și Triumf București. Ambii adversari vor veni la Oradea pentru a juca meciurile retur din sezonul regulat.

Foto: Roby Boros