Victorie în primul meci disputat de echipa de polo pe apă la București

CSM Oradea a învins Dinamo, la București, în prima confruntare din returul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a câștigat la limită, scor 12-11. Scorul pe reprize: 5-4, 4-4, 1-2, 2-1.

A fost un meci cu două jumătăți diametral opuse. Pe parcursul primelor 16 minute de joc s-a punctat cu generozitate la ambele porți. CSM-ul a avut permanent inițiativa în primele două reprize, dar nu s-a putut desprinde pe tabela de marcaj.

În partea a 2-a lucrurile s-au schimbat. Dinamo a reușit să preia conducerea, marcând de trei ori consecutiv, pentru a veni în avantaj, scor 10-9. Oradea a replicat, egalând la 10 înaintea ultimei reprize, după care a mai punctat de două ori înainte ca gazdele să stabilească rezultatul final.

Marcatorii CSM Oradea în acest meci: Kirill Rustamov a înscris 7 goluri, Nichita Ilisie și Mateja Asanovic au punctat de câte 2 ori, iar Bogdan Remeș a marcat o dată. În replică, Vătrai și Vrânceanu au marcat câte trei goluri pentru Dinamo București.

Programul în continuare al CSM Oradea în deplasarea de la București:

  • Vineri (04.03), ora 11:00, Meciul 2 cu Dinamo București
  • Vineri (04.03), ora 19:00, Meciul 1 cu Sportul Studențesc
  • Sâmbătă (05.03), ora 12:00, Meciul 2 cu Sportul Studențesc