Victorie la debutul returului fazei finale a CN de polo Juniori III – ediția 2020/21

CSM Oradea a debutat cu victorie la turneul retur din cadrul fazei finale a Campionatului Național de polo pe apă la Juniori III – ediția 2020/21. Evenimentul se desfășoară la bazinul Crișul din Oradea.

În primul meci, formația antrenată de către Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a trecut de CSM Corona Brașov cu scorul de 15-2. Pe reprize: 6-0, 5-0, 0-2 și 4-0.

Marcatorii echipei orădene au fost Benett Bajusz – 3 goluri, Ianis Soponar și Andrei Marinescu – 2 goluri fiecare, Cristian Burlea, Bogdan Țecu, Antoniu Martin, Mark Tokai, Christopher Acatrinei, Mihai Fitero, Marius Borbei și Alex Nagy – câte un gol fiecare.

CSM Oradea are opt victorii din tot atâtea meciuri disputate în faza finală, continuând parcursul impecabil din acest sezon competițional.

Programul echipei orădene în continuare:

  • Marți (27.04), vs Crișul Oradea
  • Miercuri (28.04), vs Triumf București
  • Miercuri (28.04), vs Viitorul Cluj-Napoca
  • Joi (29.04), vs Steaua București
  • Joi (29.04) vs Dacia Star București
  • Vineri (30.04), vs Dinamo București

Înaintea începerii returului podiumul este completat de Dinamo București (18 puncte) și Triumf București (15). În continuare, situația în clasament este următoarea: Steaua (12), CSM Corona (9), Dacia Star (6), Crișul (3) și Viitorul (0).

Toate meciurile din cadrul turneului retur pot fi urmărite în transmisiune directă pe pagina de Facebook CSM Oradea Polo – Oficial.