Victorie la scor pentru echipa de handbal

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a triumfat în deplasare, la Sighișoara, în fața echipei Național. Meciul din cadrul etapei a 24-a s-a încheiat cu scorul de 50-25.

Jocul a fost controlat de CSM de la bun început. Partida a demarat cu un parțial de 12-2, consemnat în prima jumătate de repriză, pentru ca la jumătatea confruntării tabela de marcaj să indice scorul de 25-11. Lucrurile nu s-au schimbat în partea a 2-a, când orădenii au mai înscris 25 de goluri pentru o victorie categorică.

Silvian Amihăesi, Răzvan Nițu și Sebastian Polocoșer au avut câte șapte reușite pentru CSM Oradea în această confruntare. Toți jucătorii de câmp folosiți de antrenorul Sebastian Tudor și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Cu un total de 58 puncte acumulate, CSM Oradea își consolidează locul al 2-lea în Seria B a Diviziei A – ediția 2014/15. Următorul meci este programat pe teren propriu și va fi ultimul disputat de CSM la Oradea în actuala ediție de campionat. Adversar este HC Adrian Petrea Reșița, echipă deja promovată în primul eșalon, formație ce are punctaj maxim.

Meciul dintre CSM Oradea și Adrian Petrea Reșița se dispută sâmbătă (16.05), cu începere de la ora 16. Partida se dispută la Sala Universității din Oradea.

Foto: Roby Boros