Victorie la Sighișoara pentru echipa de handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obținut o victorie convingătoare la Sighișoara, într-un meci disputat în devans, contând pentru etapa a 22-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2016/17. Rezultatul final a fost de 42-31.

Partida a avut o primă jumătate mai echilibrată, în cadrul căreia s-a marcat cu generozitate. La jumătatea confruntării scorul era de 22-19 în favoarea orădenilor. Lucrurile s-au simplificat în partea a 2-a, când CNE din localitate nu a reușit să mențină ritmul pe faza ofensivă, iar diferența a urcat la 11 lungimi.

Este cel de-al 14-lea succes stagional pentru elevii lui Sebastian Tudor. Ei au trei rezultate de egalitate și două înfrângeri, situându-se pe locul al 2-lea, cu un total de 45 puncte acumulate.

Echipa de handbal masculin va lua o pauză având în vedere că restul jocurilor din etapa a 22-a se dispută după sărbătorile pascale. De asemenea, CSM-ul va sta în etapa a 23-a și a 24-a. Astfel, următorul meci este programat pentru data de 20 mai, în compania lui HC Sibiu.

Foto Roby Boros