Victorie pentru CSM CSU 2 Oradea în meciul cu CN Aurel Vlaicu

CSM CSU 2 Oradea a învins CN Aurel Vlaicu, scor 96-67, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Liga 1 Masculin – ediția 2021/22. Partida s-a desfășurat luni (07.03), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Oaspeții au început mai bine și s-au instalat la conducere. Cu o singură excepție, elevii lui Cristian Teodorescu au fost la conducere pe tot parcursul primelor zece minute. De altfel, Eagles aveau un plus de trei puncte la capătul secvenței de deschidere, scor 19-22.

Debutul secvenței a 2-a a consemnat șapte succesiuni la conducere. Ofensiva CSM-ului a fost mult mai bună în această perioadă, lucru ce a permis gazdelor să preia inițiativa și să se desprindă pe tabela de marcaj. Marian Schmidt a transformat de două ori consecutiv de pe semicerc, iar la jumătatea partidei scorul era de 48-39.

Repriza secundă a început cu un forcing din partea echipei gazdă. Avantajul a trecut astfel de 20 puncte pe tabela de marcaj și de aici orădenii nu au mai privit înapoi, reușind să bifeze cea de-a 3-a victorie consecutivă în Liga 1 Masculin. La intrarea în secvența decisivă scorul era de 67-48.

Vlad Marinău a totalizat 22 puncte, 6 recuperări, Raul Mureșan a adăugat 17 puncte, 7 recuperări, Marian Schmidt a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări, Bogdan Creț a avut 14 puncte, 8 recuperări, iar Raul Igna a terminat cu 11 puncte pentru învingători. David Anghel a replicat cu 20 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții.

Formația orădeană a fost lipsită la acest meci de serviciile lui Enzo Vescan și David Randiș. CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 8-4 în urma acestui meci.

Pe 13 și 14 Martie anul curent, CSM CSU 2 Oradea dispută o dublă la București. Echipa antrenată de Ivan Gemaljevic se duelează în ordine cu NN Ulisse și CSU Știința.