Victorie pentru CSM Oradea în penultima etapă a Diviziei A

CSM Oradea își continuă parcursul perfect în returul celui de-al doilea eșalon handbalistic al țării. Elevii lui Sebastian Tudor au învins pe Extrem Baia Mare, scor 32-24, în penultima etapă de campionat. Partida a avut loc miercuri (22.05), la Oradea.

Gazdele au marcat primele trei goluri ale partidei și au controlat tabela de marcaj până la final. De notat că la jumătatea partidei scorul era de 13-7. Băimărenii au marcat primele patru goluri ale reprizei a doua, apropriindu-se amenințător, la doar două goluri, însă a urmat un parțial de 7-2 care a mărit din nou diferența. Pe final s-a consemnat o diferență de opt lungimi, reflectată și pe rezultat.

Componența celor două echipe:

CSM Oradea – Gale, Tcaciuc – portari; Szilagyi, Radu, Macovei 3, Al. Farcaş 7, R. Farcaş 7, Avram 4, Sava, David 2, Drăgan, Stoica 5, Scripnic 2, Iştoc 2. Antrenor: Sebastian Tudor.

Extrem Baia Mare – Viman, Gherasim – portari; Bera 8, Clipea 1, Mirkovic 5, Griejerzvynas 2, Polocoşer 3, Acsinia 3, Hosu, Homorodan, Svoboda, Ungar, Zoicaş, Gavrilovic, Preda 2. Antrenor: Petre Avramescu.

„Mă bucur mult pentru acest succes. M-am temut că băieţii se vor considera deja în vacanţă, dar iată că nu a fost aşa. Ei s-au mobilizat şi au bătut fără drept de apel o formaţie cu un buget şi un lot superior faţă de noi. Dorim să câştigăm şi meciul cu Minaur, fapt care ne-ar permite să terminăm campionatul pe locul doi” a declarat Sebi Tudor, conform bihon.ro.

Cu o etapă rămasă de disputat, CSM Oradea se situează pe locul al 2-lea. CSM-ul a depășit în clasament chiar pe Extrem Baia Mare, având 28 de puncte, cu unul mai mult decât maramureșenii.

În ultima etapă, sâmbătă (25.05), CSM Oradea primește vizita liderului HCM Baia Mare. Va fi un simplu meci de palmares întrucât bihorenii se află la cinci puncte în urma principalei echipe din județul Maramureș.