Victorie pentru echipa de handbal

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a bifat cea de-a 15-a victorie stagională. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a depășit pe HCM Sighișoara cu scorul de 43-32 într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2014/15.

Meciul a fost la discreția CSM-ului care a construit un avantaj consistent din prima jumătate a confruntării. La jumătatea meciului tabela de marcaj indica scorul de 23-10. Ofensiva orădenilor a continuat să producă și în partea a 2-a, însă vizitatorii au găsit calea de a puncta, reducând ușor din diferență.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 15 victorii și 4 înfrângeri, iar cu un total de 45 puncte se menține pe locul al 3-lea în ierarhia generală. Bihorenii se află la egalitate cu a 2-a clasată, CSM Satu Mare.

Următorul meci pentru CSM este programat la Alba Iulia, în compania lui UNIT din localitate. Această echipă a obținut o singură victorie și un rezultat de egalitate până la această oră, situându-se pe locul al 13-lea din totalul de 14 cluburi angrenate în Seria B.

Foto: Roby Boros