Victorie pentru echipa de polo pe apă în meciul cu Dinamo București

CSM Oradea a repurtat un nou succes la turneul de Superliga Națională la polo – ediția 2020/21, de la București. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Dinamo București cu scorul de 18-8.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, însă CSM-ul a fost aproape în permanență la conducere pe tabela de marcaj. Formația orădeană conducea cu scorul de 4-3 la prima pauză. Avantajul a crescut în următoarele perioade de joc, astfel încît la jumătatea confruntării era 9-5, iar la intrarea în ultimul act era 14-7. Pe final diferența a urcat la zece lungimi.

Vlad Georgescu a marcat șase goluri în această confruntare. El a fost secondat de Nichita Ilisie cu trei goluri, respectiv de Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi și Albert Vătrai, autori a câte două goluri. În fine, Ferenc Czenk și Seyia Adachi au înscris câte o dată.

În replică, David Bota a totalizat 3 goluri pentru Dinamo București. Alți cinci jucători au înscris câte o dată.

CSM Oradea obține a 5-a victorie la turneul de la București. Următorul oponent este Sportul Studențesc. Meciul are loc sâmbătă (28.11), ora 17:00, în transmisiune directă pe LookSport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *