Victorie pentru echipa satelit în returul cu Ralph Brașov

CSM CSU 2 Oradea a învins Ralph Brașov, scor 75-55, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc luni (21.02), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat în totalitate de elevii lui Ivan Gemaljevic. Aceștia s-au aflat în permanență la conducere și s-au desprins la 21-6 în primele zece minute de joc. Avantajul a continuat să crească, scorul după 20 minute fiind de 46-23. Brașovenii au redus din deficit pe parcursul secvenței a 3-a, ecartul coborând la mai puțin de 20 puncte în startul secvenței decisive.

Vlad Marinău a contabilizat 18 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, Raul Igna a totalizat 17 puncte, 8 recuperări, iar Raul Mureșan a terminat cu 11 puncte, 6 recuperări pentru învingători. CSM CSU 2 Oradea a jucat acest meci fără Enzo Vescan, Bogdan Creț și David Randiș. De cealaltă parte s-a remarcat Sergiu Souca, autor a 19 puncte și 21 recuperări.

CSM CSU 2 Oradea are 6-4 la general după această partidă. Roș-albaștrii au câștigat ambele partide disputate în compania echipei din Brașov.

Următorul joc al echipei satelit este programat pentru finele acestei săptămâni, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova.