Victorii pe linie pentru selecționata U15 Masculin, sub comanda lui David Karsai

David Karsai, antrenor în cadrul Academiei CSM Oradea, a ghidat selecționata U15 Masculin a României spre victorii pe linie în cadrul etapei de la Ploiești și Blejoi (România) a circuitului Youth Develompent Fund. Evenimentul se desfășoară sub egida FIBA și reunește selecționatele U15 ale României, Turciei, Bulgariei, Macedoniei de Nord și Kosovo.

Etapa de la Ploiești și Blejoi s-a desfășurat în perioada 28/31 Mai anul curent. David a ghidat selecționata masculină la acest turneu, unde România a repurtat victorii pe linie.

Iată rezultatele înregistrate de tricolorii conduși de Karsai:

– vs Turcia, scor 90-35
– vs Kosovo, scor 94-38
– vs Macedonia de Nord, scor 107-71
– vs Bulgaria, scor 97-44

David Karsai, antrenorul generației 2007 din cadrul Academiei CSM Oradea și asistent la echipa de Liga 1, respectiv colaborator la alte generații ale programului, a colaborat la evenimentul de la Ploiești și Blejoi cu Ionuț Ivan, antrenor la CSM Ploiești.

Lotul de jucători utilizat în cadrul amintitului eveniment a fost alcătuit din Mihnea Danău (CSȘ Târgu Jiu), Petru Voiculescu și Luca Paura (Dan Dacian București), Codruț Dinu și Rareș Movileanu (CSM Ploiești), David Brăilescu și Matei Sorodoc (Academia Phoenix Galați), Matei Roșu și Andrei Niculescu (ABC Leii București), Șerban Horga (SCM OHMA Timișoara), Alexis Patrick, Ianis Domocoș și Matei Amariei (U-BT Cluj-Napoca), Tudor Dumitrescu (CNAV București).