Vineri (30.09) a demarat turneul LEN Champions League de la Oradea

Vineri (30.09) a demarat turneul preliminar LEN Champions League, contând pentru faza inaugurală a ediției 2022/23 în competiția de top din poloul pe apă la nivel de club. Evenimentul este găzduit de CSM Oradea și se desfășoară în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Meciul de deschidere a opus pe RN Savona din Italia și Galatasaray Istanbul, din Turcia. Partida s-a încheiat cu scorul de 9-6.

În cel de-al 2-lea joc al zilei, CSM Oradea a primit replica lui ASA Tel-Aviv din Israel.Formația orădeană s-a impus cu scorul de 12-3. Pe reprize: 2-0, 4-1, 5-0, 1-2. Jocul a fost controlat în întregime de orădeni, aceștia marcând primele șase goluri ale partidei. Ei s-au desprins la un maxim de zece lungimi, israelienii reducând din deficit spre final.

Tiberiu Negrean a înscris patru goluri, Mihnea Gheorghe a punctat de trei ori, iar Mateja Asanovic, Istvan Szabo, Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik au avut câte o reușită. De cealaltă parte, Or Schlein a înscris două goluri pentru ASA Tel-Aviv.

Cu această ocazie s-a consemnat debutul lui Ciprian Cîmpianu în postura de antrenor principal cu normă întreagă, dar și debutul absolut al lui Marius Țic între buturile CSM-ului. Totodată, alți jucători au revenit în angrenajul echipei orădene.

 

Iată programul jocurilor din zilele următoare:

Sâmbătă (01.10)
– ora 18:00, ASA Tel-Aviv vs RN Savona (polo, LEN Champions League)
– ora 19:30, Galatasaray Istanbul vs CSM Oradea (polo, LEN Champions League)

Duminică (02.10)
– ora 10:00, Galatasaray Istanbul vs ASA Tel-Aviv (polo, LEN Champions League)
– ora 11:30, CSM Oradea vs RN Savona (polo, LEN Champions League)

Bilete se găsesc pe platforma Eventbook.ro – click AICI.