Watch Party organizat în exteriorul Arenei Antonio Alexe, vineri (24.09), ora 19:30

Vineri (24.09), cu începere de la ora 19:30, suporterii CSM CSU Oradea și pasionații de baschet sunt așteptați în exteriorul Arenei Antonio Alexe pentru a urmări împreună debutul oficial al sezonului competițional 2021/22 al echipei roș-albastre. Toți susținătorii sunt așteptați la un Watch Party organizat de CSM Oradea.

Pe un ecran de mari dimensiuni va fi proiectat meciul dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea, contând pentru prima manșă a turului inaugural din Cupa României la baschet masculin – ediția 2021/22. Partida demarează la ora 20:00.

Primii 100 de suporteri sosiți la Watch Party vor fi recompensați cu steaguri cu însemnele CSM Oradea. De asemenea, toți cei care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul 2021/22 vor putea să-și revendice cardurile aferente în baza dovezii de plată primită pe e-mail. Totodată, aceștia vor fi recompensați pentru fidelitate cu câte un SuperFan Pack oferit de sponsorul SuperBet.

Fanii sunt așteptați din timp în exteriorul Arenei Antonio Alexe întrucât cu această ocazie se va organiza o nouă includere în Hall of Fame-ul CSM Oradea. Alte surprize vor fi dezvăluite la fața locului.

Condiții de acces la Watch Party

Vom reveni în cursul zilei de vineri (24.09) cu informații referitor la accesul publicului pentru acest eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *