Zece goluri marcate de un singur jucător într-un meci din cadrul turneului final al CN Juniori III la polo pe apă – ediția 2020/21

CSM Oradea a completat a 2-a zi perfectă de competiție la turul fazei finale a Campionatului Național pentru Juniori III la polo pe apă – ediția 2020/21. Formația bihoreană a depășit Dacia Star București, scor 23-6, într-un meci desfășurat vineri (09.04), la bazinul Steaua din București.

Jocul a fost la discreția formației antrenate de Christian Șandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. CSM-ul s-a desprins la 8-1 în primele opt minute, respectiv la 15-2 până la jumătatea partidei. Ultimele două secvențe de joc au consemnat parțiale de 4-2 în favoarea orădenilor.

Marcatorii CSM-ului a fost: Benett Bajusz – 10 goluri (!), Andrei Marinescu – 4 goluri, Christopher Acatrinei și Mark Tokai – câte 3 goluri, Ianis Soponar – 2 goluri și Marius Borbei – 1 gol.

CSM Oradea are patru victorii din tot atâtea partide disputate la acest eveniment. Programul ultimelor două zile de competiție pentru echipa orădeană este:

  • Etapa 5, Sâmbătă (10.04), vs Triumf
  • Etapa 6, Sâmbătă (10.04), vs Dinamo București
  • Etapa 7, Duminică (11.04), vs CSA Steaua București

Competiția este destinată generației 2006 și se desfășoară la București, în bazinul Steaua. De notat că se va organiza și un turneu retur.