Zlatibor învinge Spisski Rytieri în ziua a 2-a la Memorialul Antonio Alexe 2023

KK Zlatibor a învins Spisski Rytieri Nova Ves, scor 85-81, în cea de-a 2-a zi la turneul memorial Antonio Alexe 2023. Meciul a avut loc joi (07.09), la Oradea Arena.

Formația din Serbia a controlat situația pe tabela de marcaj. fiind la conducere pe tot parcursul jocului cu excepția a 10 secunde la începutul confruntării. Avantajul maxim al lui Zlatibor a fost de 18 puncte, dar Spisski nu a cedat și s-a apropiat la o singură posesie, având chiar șansa de a egala sau prelua conducere în ultimele minute ale întâlnirii. Zlatibor a reacționat și a găsit soluții de a obține victoria în cele din urmă.

Jan Rebec a totalizat 23 puncte, 4 recuperări, iar Brano Dukanovic a adăugat 16 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Daishon Smith a reușit 28 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive pentru Spisski.

Astfel, Spisski Rytieri se clasează pe locul al 3-lea la încheierea turneului memorial Antonio Alexe. În schimb, KK Zlatibor se va confrunta cu CSM CSU Oradea în cursul serii de vineri (08.09), ora 18:00, la Oradea Arena, pentru stabilirea ordinii la primele două locuri ale turneului memorial Antonio Alexe aflat la cea de-a 10-a ediție.

Foto: Roby Boros