Atenție! Accesul autoturismelor în parcarea interioară a Arenei Antonio Alexe la meciul/meciurile finalei Ligii Naționale nu este permis!

CSM Oradea informează că accesul autoturismelor personale în parcarea interioară a Arenei Antonio Alexe din Oradea, la la Meciul 3 și eventualul Meci 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 va fi închis.

Motivul acestei decizii este legat de amenajarea punctului de testare și vaccinare destinat persoanelor care vor lua parte la meci/meciuri pe amplasamentul parcării.

Ca atare, rugăm suporterii să se deplaseze la Arena Antonio Alexe cu alte mijloace de transport sau pe jos. În cazul în care există suporteri care se vor deplasa la meci cu mașinile personale, aceștia sunt rugați să parcheze pe platoul (parcarea) din exteriorul bazei sportive.

Amintim, pe scurt, că accesul în sală se va face pe bază de bilet (cu valoare zero pentru abonații din sezonul 2019/20, cu preț 15 lei pentru cei care nu au fost abonați), însoțit de actul de identitate în original și dovada de vaccinare, respectiv rezultatul testului negativ pentru minori.

Informații detaliate referitor la accesul publicului în Arena Antonio Alexe pentru Meciul 3 al finalei, programat marți (15.06), ora 20:00 și eventualul Meci 4, programat joi (17.06), ora 20:00, se găsesc AICI.

Mulțumim pentru înțelegere.