CSM CSU Oradea primește vizita lui CSM Focșani în Liga Națională

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSM Focșani în cadrul etapei a 8-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Meciul are loc sâmbătă (03.12), ora 19:00, la Oradea Arena.

Este primul meci pentru formația roș-albastră după ce și-a asigurat prezența în faza următoare din FIBA Europe Cup. Totodată, va fi primul meci pe plan intern la distanță de două săptămâni de la precedentul, câștigat pe teren propriu în confruntarea cu CSM Athletic Constanța.

Oradea are 5-1 la general și se situează pe locul al 2-lea în Conferința B. În schimb, CSM Focșani are 2-4 la general. Echipa antrenată de Mihai Petruț vine după succesul obținut asupra Lagunei București, scor 100-85, în etapa precedentă.

Bihorenii sunt în formulă completă. Toți jucătorii sunt apți pentru duelul cu CSM Focșani. Amintim că CSM-ul are o serie activă de nouă victorii în toate competițiile, patru dintre acestea fiind contabilizate în Liga Națională.

Formația din Focșani se deplasează pentru prima dată după o lună și jumătate. Amintita echipă a jucat ultima dată în afara Focșaniului pe 14 Octombrie anul curent, iar atunci a cedat la limită în confruntarea cu Steaua București.

Trupa lui Mihai Petruț mizează pe șase jucători străini. Este vorba despre trei americani, un canadian, un sârb și un ucrainean. Între aceștia se află Pavle Reljic, fost jucător la CSM CSU Oradea. Lotul este completat de șase jucători autohtoni, între ei numărându-se Cătălin Petrișor, fost campion al României alături de CSM Oradea.

Informații despre latura socială a meciului se găsesc AICI.

Informații referitor la comercializarea biletelor se găsesc AICI.

Meciul nu va fi televizat, fiind disponibil pe canalul YouTube FRB TV.