CSM CSU Oradea primește vizita lui Brose Bamberg în cel mai important meci al campaniei sale europene

CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Roș-albaștrii revin la Oradea Arena, acolo unde susțin un nou joc în arena internațională.

Cu un bilanț de 1-2 în Grupa L din TOP 16 în FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea are neapărată nevoie de victorie în meciul cu Brose Bamberg, contând pentru etapa a 4-a din faza a 2-a a grupelor. Reprezentanta Germaniei are 2-1 la general.

În tur, la Bamberg, într-o sală în care s-au disputat zeci de meciuri la nivel de Euroligă, CSM CSU Oradea a învins cu scorul de 82-80. Este una dintre cele mai sonore victorii din istoria baschetului orădean.

Meciul se va desfășura miercuri (25.01), cu începere de la ora 19:00. Iubitorii baschetului și susținătorii sportului orădean sunt invitați la acest meci fiind unul crucial pentru continuarea luptei de calificare în playoff-ul FIBA Europe Cup. Totodată, este un meci deosebit de important pentru imaginea echipei orădene la nivel internațional, Brose Bamberg fiind probabil cel mai celebru nume întâlnit vreodată pe terenul de baschet de o echipă orădeană.

Bilete pentru acest meci se pot achiziționa AICI. Menționăm că activitatea la casierie CSM Oradea este oprită în perioada 21-24 Ianuarie 2023. Așadar, rămâne opțiunea achiziționării online, respectiv de la casieria CSM Oradea în 25 Ianuarie (miercuri), în intervalul orar 9-15, respectiv la casa de bilete de la Oradea Arena în ziua meciului cu începere de la ora 18:00. Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Așteptăm cu drag suporterii la Oradea Arena pentru cel mai important meci al campaniei europene pentru CSM CSU Oradea.

Foto: FIBA.basketball