Cupa României la baschet masculin 2020/21 – Emisiuni, transmisiuni și declarații la cald pe TV și internet

CSM CSU Oradea se duelează cu SCM Timișoara în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21. Meciul se dispută sâmbătă (06.03), ora 21:15, la BT Arena din Cluj-Napoca.

În deschiderea confruntării, pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet și pe cel al Superbet, se va desfășura un studio în direct. Astfel, cu începere de la ora 20:30, pe amintitele canale, conducătorii celor două cluburi, Dragan Petricevic (manager și antrenor SCM Timișoara), respectiv Șerban Sere (director CSM Oradea), vor prefața confruntarea, dar și cele consemnate la turneul final de cupă.

Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport 4 și LookSport 3, respectiv pe FRB TV (YouTube). La încheierea confruntării, pe canalul YouTube FRB TV, vor lua cuvântul antrenorii Petricevic și Cristian Achim, respectiv câte un jucător reprezentativ al partidei.

De altfel, iubitorii baschetului sunt invitați pe tot parcursul zilei de sâmbătă în fața TV-ului și pe internet pentru a urmări celelalte confruntări ale zilei. Iată programul:

  • CSO Voluntari vs BCM U FC Argeș Pitești – ora 11:45
  • SCM U Craiova vs Steaua București – ora 14:45
  • BC CSU Sibiu vs U-BT Cluj-Napoca – ora 18:20

Toate partidele sunt transmise pe DigiSport 4, LookSport și FRB TV. De asemenea, aceste confruntări beneficiază de aceeași promovare în mediul online. Detalii AICI.

Avancronica partidei dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara poate fi consultată AICI.