Echipa de handbal a învins la Baia Mare

CSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie în ediția 2018/19 a Diviziei A la handbal masculin. Meciul din etapa a 2-a a Seriei D, susținut în deplasare, a fost adjudecat în compania satelitului CS Minaur Baia Mare. Rezultatul final a fost de 30-28.

Partida a avut parte de echilibru, cele două jumătăți fiind împărțite de protagoniste. Amfitrionii au câștigat-o pe prima cu scorul de 16-14. Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, în careul căreia atât ofensiva, cât și defensiva lui CSM Oradea a funcționat foarte bine. Astfel, bihorenii au înscris 16 goluri și au încasat doar 12 în ultimele 30 minute de joc.

CSM Oradea a jucat în următoarea alcătuire: Duma, Ene (portari) – Munea 9 goluri, Liberț 5, Cîrchea 5, Munteanu 4, Pomian 4, Crăciun 2, Mihăilescu 1, Bondor, Criste, Radu.

Acesta este primul succes în deplasare, iar CSM Oradea are punctaj maxim după două etape. Elevii lui George Tăutu sunt lideri ai seriei cu șase puncte acumulate.

În următoarea etapă, programată pentru sâmbătă (06.10), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, CSM Oradea întâlnește pe HCM Sighișoara. Intrarea este liberă.

Foto: Roby Boros