Echipa de handbal se deplasează la Sighișoara

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea se deplasează la Sighișoara, acolo unde are programat următorul meci. Formația antrenată de George Tăutu încearcă să reacționeze după eșecul suferit pe teren propriu în confruntarea cu CSM Reșița.

Sâmbătă (26.02), cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Radu Voina din Sighișoara, este programat meciul în compania CSM-ului din localitate. Meciul contează pentru etapa a 4-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A – ediția 2021/22.

CSM Oradea are 4 puncte și se situează pe locul al 3-lea al clasamentului. În schimb, CSM Sighișoara are 3 puncte și se situează pe locul al 7-lea într-o grupă extrem de echilibrată ca urmare a celor consemnate în primele trei etape.

Sighișoara a cedat în etapa anterioară la Pitești, scor 27-30. În schimb, Oradea a fost învinsă pe teren propriu de amintita echipă din Reșița, scor 29-31.

Meciul de la Sighișoara este ultimul susținut de CSM Oradea înaintea confruntării cu Steaua București din Cupa României. Aceasta va avea loc la Arena Antonio Alexe în cursul zilei de joi (03.03), ora 17:00.

Programul complet al etapei a 4-a din playoff-ul Diviziei A:

Sâmbătă (26.02)

  • CSU Galați vs CSU Pitești – ora 11:30
  • CSM Făgăraș vs CS Medgidia – ora 12:00
  • CSM Sighișoara vs CSM Oradea – ora 18:00

Sâmbătă (05.03)

  • CSM Odorheiu Secuiesc vs CSM Reșița