Patrioti Levice se întoarce acasă după două partide disputate în deplasare la finele săptămânii trecute

CSM CSU Oradea întâlnește Patrioti Levice în cadrul etapei a 4-a din Grupa J în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Partida are loc miercuri (08.11), ora 20:00, în Slovacia. Jocul va fi transmis în direct pe canalul YouTube – FIBA The Basketball Channel – click AICI.

Duelul opune formațiile clasate pe locurile 2 și 3 la jumătatea primei faze a grupelor din competiție. Levice are 2-1 la general, iar Oradea este la 1-2. Amintim că reprezentanta Slovaciei a învins la Oradea Arena, în prima etapă, scor 93-91.

La ora meciului retur, Levice are 6-3 la general în campionatul național și se situează pe locul al 4-lea în clasament, fiind devansată de trei echipe care au disputat câte un meci mai puțin.

De notat că în runda a 3-a din FIBA Europe Cup, Levice a obținut o victorie în fața finlandezilor de la Kataja Basket, scor 68-55. Ulterior acestui joc, Patrioti a disputat două partide în deplasare. Astfel, vineri (03.11) a învins la Lucenec, scor 94-69, după care duminică (05.11) a fost învinsă de Spisski Rytieri, scor 94-106.

Lotul de jucători și staff-ul tehnic ale echipei slovace nu au suferit modificări față de confruntarea din 18 Octombrie anul curent, desfășurată la Oradea Arena.

Prezentarea lui Patrioti Levice poate fi lecturată AICI.

Foto: FIBA.basketball